3021 Lőrinci, Herédi út hrsz. 050/30. info@balogmetal.hu

  • Home
  • Környezeti politika

Környezeti politika

A Balog – Metál Kft. vezetősége elhatározta, hogy az egészséges, környezettel harmonikusan működő munkavégzése és a működése, beleértve a termék előállítása, mint Alumínium nyomásos öntés és kikészítés során a környezetre kevésbé terhelő feltételeit megteremtse.

Felső vezetésünk,munkatársaink valamint a cég közvetlen környezetének a biztosítására célul tűzte ki, hogy:

  1. A tevékenységünk során keletkező hulladékokat a jogszabályoknak megfelelően elkülönítve, biztonságosan gyűjtjük, tároljuk és biztonságos elszállításról gondoskodunk.
  2. Törekszünk hulladékaink egyre nagyobb részének újrahasznosítására, dolgozóinkat és partnereinket is erre ösztönözzük.
  3. A szükséges vegyszerek, veszélyes anyagok biztonságos tárolását megoldjuk, megelőzve ezzel a környezeti értékek, illetve személyek sérülésének veszélyét.
  4. A helyi közösséggel együttműködve környezetünket igyekszünk szebbé, tisztábbá tenni.

Társaságunk környezetközpontú irányítási rendszerét folyamatosan felülvizsgálja, fejleszti, ezzel biztosítja a hatékony működését, valamint a folyamatosan javuló teljesítményét.
A környezetközpontú irányítási rendszer működéséhez alkalmazottait képzésben részesíti, környezeti tudatosságukat folyamatosan fejleszti.

A Kft. vezetősége ezen nyilatkozata nyilvános, hozzáférését mindenki számára lehetővé teszi.

3021 Lőrinci, Herédi út hrsz. 050/30. info@balogmetal.hu