3021 Lőrinci, Herédi út hrsz. 050/30. info@balogmetal.hu

  • Home
  • Minőségpolitika

Minőségpolitika

A Balog – Metál Kft. vezetése kinyilvánítja a minőség iránti elkötelezettségét, amit a társaság minden dolgozójától és beszállítóitól elvár.

Célunk, hogy termékeink minőségét alapvetően a vevő igényei határozzák meg, ezért vezetőségünk minden intézkedésével arra törekszik, hogy a gazdaságos működés eredményeként a mindenkori személyi és tárgyi feltételeket olyan szinten biztosítsa, ami megfelelő hátteret nyújt a vevőink megelégedettségére és dolgozóink jövőjének biztosítására.

1. Ennek érdekében minden tevékenységünket folyamatosan jobbítjuk, dolgozóinkat rendszeresen képezzük, szakmai ismereteiket fejlesztjük, minőségügyi elkötelezettségüket emeljük.

2. Az MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti minőségbiztosítási rendszer működtetésével biztosítjuk a folyamatos fejlesztést és folyamataink megfelelőségét a ,,nulla hiba” eléréséhez.

3. Termékeink állandó és a vevői igényeknek megfelelő minőségét a felhasznált anyagok, a termelés folyamatos ellenőrzésével és a minőségi paraméterek szigorú betartásával érjük el.

4. Minden munkatársunkkal tudatosítjuk, hogy az integrált irányítási rendszerünk magas színvonalú működtetése és fejlesztése az alapja a társaság eredményes működésének. Az érdekelt felek igényeinek a szem előtt tartása, jogszabályi megfelelés, és az egyéb elvárásoknak való megfelelés nélkülözhetetlen alapja a megfelelő rendszerünk kiépítésének.

5. Tudatosítjuk és elérhetővé tesszük a minőségpolitikát mindenki számára, aki a cég teljesítményéhez hozzájárul.


2023.január. Balog Tibor
Ügyvezető igazgató

3021 Lőrinci, Herédi út hrsz. 050/30. info@balogmetal.hu